Restaurang i Ystad med god fisk

restaurang Ystad​​För som är på jakt efter en bra restaurang i Ystad​ har vi ett fantastiskt tips. På Österlen kan du få en fantastisk naturupplevelse i kombination med en god middag eller lunch tillsammans med goda vänner. Det finns få saker som ramar in sommaren bättre än en trevlig kväll på Österlen, åtminstone för dig som bor i Skåne.

Andra spännande attraktioner som du kan avnjuta i den här trakten är bland annat Ale stenar som är lite som​ ett svenskt Stonehenge. På samma sätt som engelska varianten så är det här en plats omgärdad av stor mystik och där många teorier finns kring hur denna stensättning och kommit till och vilka dessa syften var.

Här finns också helt fantastisk utsikt då Ales stenar är beläget precis vid havet. Efter ett sånt här besök är det värt att stilla hungern hos Kåseberga fisk som finns i Ystadtrakten. Här tillagas traditionella recept som har många beprövade år på nacken. Här finns det mesta du kan tänka dig när det gäller fisk.

Restaurang med imponerade utbud

Gillar du skaldjur? Då rekommenderas deras skaldjurstallrik. Denna kan ätas på plats eller tas med om du planerar att anordna en lite större tillställning eller bara en middag hemma.

Rökt fisk är en stor specialitet och det finns flera olika rätter som bygger på denna urgamla metod för tillagning av fisk. Om man använder rätt metoder, och rätt recept, kan man få fram precis rätt smaknyanser och en tilltalande färg på fisken.

Detta är helt klart en storslagen rätt en sommarkväll på Österlen. Ibland är en liten stund i naturen precis vad man behöver för att få perspektiv på tillvaron. Kombinerat med en god måltid finns det få saker man kan klaga på. En restaurang i Ystad som rekommenderas varmt för både matälskare och naturälskare. ​