Använd rätt fiskmat till dina fiskar

Är det så att du har fiskar hemma som behöver fiskmat? Är det fiskmat för dammfiskar eller för akvarium? Det är skillnad på fiskar som lever inne i en skyddad miljö som ett akvarium och på fiskar som lever ute i en damm. Det gäller att ge dem rätt foder. Fiskar i ett akvarium brukar inte bli så stora och kräver mindre mat. 

Dammfiskar som koifisk har behov av fiskmat i form av pellets. Om du är på jakt efter mat för fisk som lever ute i en damm, då kan du vända dig till Dammtrivsel. Hos dem finns det mesta för att sköta om din damm och dina dammfiskar.

Mat till dina fiskar

Du som har en damm, eller tänker anlägga en damm, du har det du behöver hos Dammtrivsel. Dels finns det fiskmat för dina fiskar, men även allt som rör dammen. Det är pumpar, filter, slangar och kopplingar. Att ha en damm i trädgården med fiskar i är riktigt trevligt. Dessutom kan dammen bli mycket vacker med växter, näckrosor och annat. 

​​Om du redan anlagt en damm i din trädgård samt har dammfiskar, så finns det bra pellets som är ett bra fiskfoder för fiskar som lever i en damm. När du matar fiskarna med denna mat, så kommer den att flyta ett tag, så att du ser att fiskarna äter upp den. Behöver du andra tillbehör, så finns det med hos detta företag. Besök deras hemsida för att se hela deras utbud.