Kantstöd plåt till trädgården

Kantstöd plåt går att använda till mycket. Det är bra till att avgränsa i din trädgård. Du kanske vill skilja grusgången med gräsmattan, eller göra snygga kanter runt dina blomsterland? Då passar det perfekt med kantstöd av plåt​​. I dag finns det många olika sätt att skilja av gräs mot rabatt, eller grusgång mot gräs.

Den enklaste och billigaste lösningen är dock kantstöd plåt. Du kan själv enkelt montera denna kant av plåt och även böja till den på det sätt du vill. Det är stora fördelar att använda kantstöd av plåt istället för till exempel kantsten.

Cortenplåt metallkantstöd

Kantstöd plåt kan du bulta samman så att de bildar en enhet. Du slipper göra efterarbete, när du satt ner dina kantstöd i plåt, så är det klart. Det blir en snygg, följsam linje runt alla rabatter och andra kanter du vill avskilja. Självklart kan du kombinera flera material om du inte bara vill ha plåtkantstöd. Kanske varva gjutet med plåt, eller varför inte testa dekorstenar och belysning tillsammans med kantstöd av plåt? 

Det finns många snygga lösningar. Om du vill köpa kantstål eller andra trädgårdskanter så kan du besöka kantstål.se. Här finns det mesta du kan tänka dig inom kantstöd. Du hittar även smarta monteringstips, så att du ser hur du ska sätta fast dina kantstöd på ett bra sätt. Köp gärna flera olika kantstöd och variera din trädgård. Endast din fantasi har gränser hur du kan arbeta med de olika kantstöden som finns att köpa.​